Twitter

Sena Alkan

Para Gündem Hafta içi her gün
Para Gündem - 23 Eylül 2022 (Seçmen konut projesine ne diyor?)
23 Eylül 2022 Cuma Süre: 02:35:06

Ekonomide ve gündemde neler var? Ekonomide beklenti ne? Merkez Bankası kararının piyasalara etkisi ne oldu, faiz indirimi sürer mi? Enflasyon ne zaman, nasıl düşecek? Kredi faizlerinde düşüş olacak mı? Alım gücü nasıl artırılacak? ABD'de veriler ne gösteriyor? Borsada son durum ne? Piyasalarda son durum ne? Borsada ne oldu? Bitcoin'de son durum ne?

Siyasette neler tartışılıyor? Vladimir Putin ne yapmaya çalışıyor? Rusya ve Ukrayna savaşı nasıl sona erecek? ABD ve Avrupa ne gibi önlemler alıyor, Türkiye ne planlıyor? Dengeler değişiyor mu? Savaş, enerji krizi ve resesyonun nasıl bir sonucu olur? Türkiye'nin tavrı ve duruşu için ABD ve Avrupa ne diyor? Mir kart konusunda ne yapılacak?

Vatandaşın siyasetten beklentisi ne? Seçmen konut projesine ne diyor? Seçmenin önceliği ne? Sandığa giderken nelere bakıyor, nasıl karar veriyor? Altılı Masa kimi aday gösterecek? Liderler ortak adayda uzlaşabilir mi? Altılı Masa'dan "açık ara seçilebilir" isim kim olabilir? Nasıl bir çalışma planı içindeler, nelere yoğunlaşıyorlar?

Para Gündem'de Habertürk TV Ekonomi Müdürü Ebru Baki sordu; haberturk.com Genel Yayın Yönetmeni Yavuz Barlas, Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Şahin, İstanbul Kültür Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hasan Köni ve Cumhuriyet Gazetesi Yazarı Orhan Bursalı yanıtladı.