Twitter

Sena Alkan

Para Gündem Hafta içi her gün
Para Gündem - 24 Mayıs 2022 (Perşembe günkü MGK’dan ne karar çıkacak?)
24 Mayıs 2022 Salı Süre: 01:41:29

Ekonomide beklentiler ne? Enflasyon endeksli tahvil ne? Şartları ne olacak, piyasaya etkisi nasıl? Neden öyle bir adım atılacak? Gıdada üretim maliyeti nasıl düşecek? Yazın sebze ve meyve ucuzlayacak mı? Tarımda maliyet artışının önüne nasıl geçilecek? Konut fiyatlarındaki artış ne olacak? Konut fiyatları neden artıyor? Kirada tavan fiyat olur mu? Kiralardaki hızlı artışın önüne nasıl geçilecek? Piyasalarda son durum ne? Bitcoin’de son durum ne?

Siyasette neler tartışılıyor? Perşembe günü yapılacak MGK’dan ne karar çıkacak? Yeni bir operasyon mu başlayacak? Ekonomi için çözüm yolları ne? Ekonomi nasıl yönetilmeli? Enflasyon ne zaman düşecek? Alım gücünü artırmanın, maliyetleri düşürmenin yolu ne? Çevre Bakanlığı’ndaki kira toplantısından ne karar çıkar? Millet İttifakı’nın adayı kim olacak? Kılıçdaroğlu aday olmak mı istiyor? Masadaki diğer beş parti ne düşünüyor?

Para Gündem’de Ebru Baki sordu… Konukları; Haberturk.com Genel Yayın Yönetmeni Yavuz Barlas, Siyaset Bilimci ve Akademisyen Prof. Dr. Yaşar Hacısalihoğlu ve Sözcü Gazetesi Yazarı Deniz Zeyrek yanıtladı.

DİĞER KISIMLAR
1. Bölüm
25 Mayıs 2022 , Çarşamba
Süre: 01:28:35