Twitter
Nedir Ne Değildir - 11 Kasım 2021 (Halk ekonomik sıkıntıları kimin çözeceğini düşünüyor?)
12 Kasım 2021 Cuma Süre: 03:00:50

Muhalefet sıkıntıları abartıyor mu? Ekonomiye kim nasıl bakıyor? Halk ekonomik sıkıntıları kimin çözeceğini düşünüyor? Seçim ekonomisi mi? Asgari ücret- 3600 ek gösterge-TRT payı seçim yatırımı mı? CHP Türkiye'yi şikayet mi ediyor?

"Sayın Erdoğan, sadece ekonominin değil birçok konunun iyiye gittiği görüşünde olduğunu söylemiş. Sayın Erdoğan'ı ikna edememiş. Toplantıdan çözüm bularak çıktığını söyleyemeyiz" Nedir Ne Değildir'de Kemal Öztürk, Karamollaoğlu ile yaptığı görüşmenin perde arkasını anlattı

Nedir Ne Değildir'de Faruk Aksoy: "Kim ne dersin ekonomide ciddi sıkıntı var. Fakat koskoca muhalefetin Türk siyasetini insanlar aç diye tarif etmesi hiç inandırıcı değil. Aç kelimesi ulu orta kullanılmaz, bizim toplumuzda insanlar aç kalmaz"

Nedir Ne Değildir'de Gürsel Tekin: "Maalesef öz eleştiri kültürü kalktığı için suç hep muhalefete yüklenir. Muhalefet abartabilir. Peki vatandaş ne yaşıyor? Dükkanlar patır patır kepenk indiriyor. Her şey dört dörtlük demek doğru değil"

Nedir Ne Değildir'de Serkan Toper: "Bence de ekonomi abartıldığı kadar kötü değil ama işler güllük gülistanlık da değil. Saray halktan koptu denilerek bir manipülasyon yapılıyor. Koskoca Cumhurbaşkanı halkın durumunu bilmez mi?"

Nedir Ne Değildir’de Mehmet Akif Ersoy soruyor… konukları; CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, Gazeteci Faruk Aksoy, Habertürk Yazarı Kemal Öztürk, Sözcü Gazetesi Yazarı Deniz Zeyrek ve Hukukçu Av. Serkan Toper yanıtlıyor.