Twitter
Nedir Ne Değildir - 23 Eylül 2021 (ABD ile ilişkilerde kötü gidişin nedenleri neler?)
24 Eylül 2021 Cuma Süre: 02:41:16

Nedir Ne Değildir'de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyareti nasıl yankılandı? ABD ile nasıl bir döneme giriliyor? ABD ile ilişkilerde kötü gidişin nedenleri neler? ABD-Türkiye ilişkileri ne olacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın BM mesajları ve Türkevi'nin açılışı nasıl konuşuldu? Türkiye'nin ABD'den beklentileri neydi, ne oldu?

Afganistan'da kadınlar ne olacak? Türkiye Afganistan'da olacak mı? Afganistan'ın geleceği ne olacak?

 

Türkiye'nin ABD'den beklentileri neydi, ne oldu? Nedir Ne Değildir'de Maltepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hasan Ünal, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Biden ile iyi başladık diyemem" cümlesini yorumladı.

 

ABD-Türkiye ilişkileri ne olacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın BM mesajları ve Türkevi'nin açılışı nasıl konuşuldu? İYİ Parti İstanbul Milletvekili ve Devlet Eski Bakanı Prof. Dr. Ahat Andican Nedir Ne Değildir'de değerlendirdi.

 

ABD ile ilişkilerde kötü gidişin nedenleri neler? Siyaset Bilimci Prof. Dr. Mehmet Şahin Nedir Ne Değildir'de soruları yanıtladı.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyareti nasıl yankılandı? İdlib'de amaç Türkiye'yi sıkıştırmak mı? Gelecek Partisi Genel Bşk. Yrd. Dış İlişkiler Başkanı Ümit Yardım Nedir Ne Değildir'de yorumladı.

 

ABD ile nasıl bir döneme giriliyor? Habertürk Yazarı Nagehan Alçı Nedir Ne Değildir'de değerlendirdi

 

Nedir Ne Değildir’de Mehmet Akif soruyor… konukları; İYİ Parti İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Ahat Andican, Maltepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hasan Ünal, Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Dış İlişkiler Başkanı Ümit Yardım, Habertürk Yazarı Nagehan Alçı ve Siyaset Bilimci Prof. Dr. Mehmet Şahin yanıtlıyor.