Twitter

Ebru Baki-Sevilay Yılman-Nagehan Alçı-Nihal Bengisu Karaca

HT Masa Pazar 14.30
HT Masa - 28 Kasım 2021 (Açıklamalarının halkta karşılığı var mı?)
29 Kasım 2021 Pazartesi Süre: 01:40:53

Yabancılara su-nikah zammı nedeni ne? Suriyelilere bakışı ne? Irkçılık suçlamalarına ne diyor? Açıklamalarının karşılığı var mı? Bolu'da kaç sığınmacı yaşıyor? CHP'den ihracı bekliyor mu? İhraç edilirse ne yapacak? Kayyum belediyelere bakışı ne? Yabancılara yardımlar kesildi mi? Yabancılar neden daha fazla ödemeli? Helalleşmeye ne diyor?

 

Kayyum belediyelere bakışı ne? HT Masa'da Tanju Özcan: "Terör örgütüyle bağlantıları ile ilgili güçlü deliller varsa devletin yasaları açık ve gereği yapılır. Fakat bu kayyum atamaları siyaseten yapılıyorsa elbette ilkesel olarak karşıyım

 

Yabancılara su-nikah zammı nedeni ne? Suriyelilere bakışı ne? HT Masa'da Tanju Özcan: "Ben fakirden yana ayrımcıyım. Bolu'daki yabancıların yüzde 70'i Iraklı, Irak'ta savaş mı var, ne işleri var?"

 

CHP'den ihracı bekliyor mu? HT Masa'da Tanju Özcan: Yarın benim için önemli bir gün olacak. Kayyum atanabilirmiş. Kayyum için terör örgütüyle ilişkiniz olması gerekir. Böyle bir şey yok. Korkum yok. CHP'den ihraç edilip edilmemek ikinci planda. İçimden CHP sevgisini atamazlar.

 

HT Masa’da Nagehan Alçı, Sevilay Yılman, Ebru Baki ve Nihal Bengisu Karaca soruyor… Bolu Belediye Başkası Tanju Özcan yanıtlıyor.