Twitter
HT 360 Gece - 10 Mart 2021 (Türkiye'de "Mutsuzluk Oranı" ne?)
11 Mart 2021 Perşembe Süre: 01:55:26

Afşin Yurdakul, HT 360 Gece’de Türkiye coğrafyasında değişen siyasi eğilimleri masaya yatırıyor...

2023 seçimleri için hangi kentler kritik? Büyükşehirlerde ne tür gelişmeler sandıkta belirleyici olur? Yerel seçim sonuçları ittifakları nasıl etkiledi? Hükümet ve muhalif belediyeler arasındaki gerginliğe seçmen ne diyor?

HT 360 Gece'de Prof. Dr. Süleyman Seyfi Öğün yanıtladı: "Mutluluk ölçülebilir değildir, ölçülebilir olan tatminlerdir. Kent hayatı zaten çatallıdır. Çünkü belirsizliğe ve yabancılaşmaya dayanır. Dolayısıyla buradan mutluluk çıkmaz"

HT 360 Gece'de Stratejist Elif Dördüncü Aydemir yanıtladı: "En zor ulaşılan kesim daha genç ve en yaşlı olanlardır. Bunun için de beklentileri karşılamak, ona göre söylem geliştirmek ve samimiyet sınırını aşmak gerekir"

HT 360 Gece'de Faruk Acar: "İYİ Parti bir farkındalık oluştursa da toplum iktidar partisi olmanın verdiği sorumlulukla AK Parti'nin bu sorunları çözeceğine inanıyor, partisine güveniyor"

HT 360 Gece'de Prof. Dr. Fuat Keyman: "Artık sadece İstanbul yok, diğer şehirleriyle kentleşen bir Türkiye var. Bence seçim sonuçlarını kentli Türkiye'deki insanların geleceğe bakışı ve yapacakları tercih belirleyecek"

Afşin Yurdakul soruyor,Akademisyenler Prof. Dr. Fuat Keyman, Prof. Dr.  Süleyman Seyfi Öğün, Siyaset Stratejileri Uzmani Elif Dördüncü Aydemir ve  ‎Andy-Ar Başkanı Faruk Acar cevaplıyor...

DİĞER KISIMLAR
2. Bölüm
10 Mart 2021 , Çarşamba
Süre: 26:08