Twitter

Çetiner Çetin

Habertürk Gündem Pazar 20.45
Habertürk Gündem - 8 Aralık 2021 (Çiftçi-esnaf nasıl desteklenmeli?)
09 Aralık 2021 Perşembe Süre: 01:04:27

Necmettin Erbakan güvencesinde mi? 3. İttifak arayışı devam ediyor mu? Cumhurbaşkanı adayı olacak mı? Seçmen kitlesi artıyor mu? "Adil Ekonomik Düzen"de neler vardı? Başkanlık sistemini destekliyor mu? Çin ekonomide Türkiye'ye örnek mi? Faiz kararı ekonomiyi rahatlatır mı? Ekonomide çözüm önerisi ne? Çiftçi-esnaf nasıl desteklenmeli? Neden "Erken mağdur olmasın" dedi? Korona aşısı olmamakta kararlı mı? Korona aşısı hakkındaki tezi ne?

 

Habertürk Gündem'de Dr. Fatih Erbakan: "Partimizi kuralı 3 sene oldu. 81 il ve 900'den fazla ilçede teşkilatımız tamamlandı. Yaklaşık 300 bin üyemiz var. Gelenlerin yüzde 60'ı AK Parti'den istifa edenler. Eski Refah tabanından gelenler de var"

 

Habertürk Gündem'de Dr. Fatih Erbakan: "Asıl istediğimiz kendi ismimizle, gücümüzle girmek. Bu saatten sonra Sayın Erdoğan ve etrafındaki kadronun milletin menfaatine iş yapabilmesi zor. Seçime yakın zamanda değişik kombinasyonlar ortaya çıkabilir"

 

Habertürk Gündem'de Dr. Fatih Erbakan: "Biz 4 bin 800 dedik ama bu kadarını beklemesek bile iktidar en azından 4 bin 200 yapmalı. Yoksulluk sınırı bugün 4 kişilik bir aile için 13 bin lira olmuş. Halkın yüzde 45'i açlık sınırında"

 

Habertürk Gündem’de Muharrem Sarıkaya soruyor… Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan yanıtlıyor.