Twitter

Çetiner Çetin

Habertürk Gündem Pazar 20.45
Habertürk Gündem - 27 Ekim 2021 (Merkez Bankası'nın stratejisi ne, dolar neden yükseliyor?)
28 Ekim 2021 Perşembe Süre: 02:21:24

CHP tezkereye "Hayır" derken İYİ Parti neden "Evet" dedi? Görüş ayrılığının nedeni ne? Tezkere sonrası sırada Suriye'ye operasyon mu var? Sınır ötesi operasyon tezkeresi ne zaman kullanılacak? CHP tezkereye neden "Hayır" dedi? Tezkerenin satır arasında ne var? CHP Suriye ve Irak'a sınır ötesi operasyona neden karşı? İYİ Parti-CHP Suriye'de ayrıldı mı?

 

10 Büyükelçi krizi çözüldü mü? Dünya siyasetinde denge değişiyor mu? İkinci açıklama ne anlama geliyor, geri adım atıldı mı? Değişen dengelerde Türkiye nerede? Dünya siyaseti nasıl değişiyor, Türkiye'nin müttefiği kim? 10 Büyükelçinin amacı neydi?

 

Ekonomide sorunlar nasıl çözülür? Merkez Bankası'nın stratejisi ne, dolar neden yükseliyor? Ekonomi büyüyor mu, buhranda mı? Enflasyon neden tek haneye düşmüyor, sorunun çözümü ne?

 

Habertürk Gündem'de CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu CHP'den "Vergileri kaldırın" önerisini ve "Kara Kış" önlemleri çağrısını yorumladı

CHP tezkereye "Hayır" derken İYİ Parti neden "Evet" dedi? Görüş ayrılığının nedeni ne? Habertürk Gündem'de İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ümit Dikbayır: "Biz bir rüzgarda yıkılacak bir ittifak kurmadık. Keşke CHP'nin 14 sorusuna da yanıt verilseydi"

 

Tezkere sonrası sırada Suriye'ye operasyon mu var? Sınır ötesi operasyon tezkeresi ne zaman kullanılacak? CHP tezkereye neden "Hayır" dedi? Habertürk Gündem'de Muharrem Sarıkaya sordu; Habertürk Yorumcusu Nasuhi Güngör yanıtladı: "CHP yol ayrımına girdi, İYİ Parti ile farklılar"

 

Habertürk Gündem'de Ertuğrul Günay: "Meclis 2023'ten sonrasıyla ilgili bir hakkı nasıl kendisinde görüyor ki; başkasına ve bir kişiye devrediyor. Açıkçası Meclis'te yapılan oylama hükümsüzdür. Metni düzeltmeleri gerekir"

 

CHP Suriye ve Irak'a sınır ötesi operasyona neden karşı? İYİ Parti-CHP Suriye'de ayrıldı mı? Siyaset Bilimci Prof. Dr. Mehmet Şahin Habertürk Gündem'de soruları yanıtladı

 

Habertürk Gündem’de Muharrem Sarıkaya soruyor… konukları; Siyaset Bilicmi Prof. Dr. Mehmet Şahin, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ümit Dikbayır, Habertürk Yorumcusu Nasuhi Güngör, Kültür ve Turizm Eski Bakanı Ertuğrul Günay ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu yanıtlıyor.

DİĞER KISIMLAR
2. Bölüm
25 Ekim 2021 , Pazartesi
Süre: 01:45:43