Twitter

Çetiner Çetin

Habertürk Gündem Pazar 20.45
Habertürk Gündem - 20 Ekim 2021 (Muhalefetin iktidar modeli ne?)
21 Ekim 2021 Perşembe Süre: 01:13:09

Suriyeli göçmenler gönderilmeli mi? Esad ile görüşülmeli mi? Seçime Millet İttifakı çatısında mı girecek? Ekonomi için çözüm önerisi ne? Demokrat Parti hangi ittifakta olur? Tek aday mı, çok aday mı kazandırır? MB faizi düşürecek mi, öngörüsü ne? Öncelik parlamenter sisteme dönüş mü? İYİ Parti ile ilişkiler nasıl? Muhalefetin iktidar modeli ne? Suriye'ye yeni operasyon yapılır mı? Yeni partiler ihtiyaçtan mı doğuyor? Demokrat Parti hangi siyasi çizgide? Muhalefet üçüncü ittifakı kurar mı?

 

Habertürk Gündem'de Gültekin Uysal: "Biz durduğumuz yerdeyiz. Önceki seçim Millet İttifakı içindeydik. Kendi ismimiz ve amblemimizle olacağız. Türkiye'nin erken bir seçime ihtiyacı var, derhal"

 

Habertürk Gündem'de Gültekin Uysal: "Akılla izah edilebilecek bir durum yok. Anlaşılıyor ki iktidar; faiz indirimine karşı çıkan üyeleri değiştirerek muhalif avı yaptı. Faiz indirimiyle bankalara kazandırırsınız, vatandaşa yük kalır"

 

Habertürk Gündem'de Gültekin Uysal: "Taliban ile görüşen Türkiye, Esad rejimi ile de görüşmeli, Rusya'ya bağımlı olduk. Türkiye'deki mültecileri kendi doğduğu topraklara göndermeli"

 

Habertürk Gündem’de Muharrem Sarıkaya soruyor… Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal yanıtlıyor.