Twitter

Ela Rümeysa Cebeci

Gün Başlıyor Hafta içi her gün
Gün Başlıyor - 12 Ekim 2022 (Kılıçdaroğlu'nun ABD ziyaretine gelen tepkiler neler?)
12 Ekim 2022 Çarşamba Süre: 02:42:43

Karabük’te doğalgaz patlaması.  Kavgayı ayıran babasını vurdu. Satış için koşul şartı kaldırıldı. Erdoğan – Putin görüşmesi. Bıden ile Putin görüşecek mi? G7 Liderlerinden ortak bildiri. Schengen sisteminde reform tasarısı. Erdoğan’dan 100. Yıl mesajı. Erdoğan’dan ekonomi mesajı. CHP’den gelir vergisi eleştirisi. AK Parti’de anayasa mesaisi sürüyor. Şeker fiyatlarında yükseliş durmuyor. Emlak sektörüne vergi incelemesi. Konaklama vergisi yolda.
Metro saldırgan hakkında karar. Otizmli öğrenciye şiddet iddiası. IMF Türkiye için beklentiyi yükseltti. Gıdada fiyat neden artıyor? Ukrayna elektrik ihracatını durdurdu. Putin’in yeni Ukrayna komutanı kim? 

Afganistan’da bir yılda ne değişti? Taliban okulları ne zaman açacak? Eczacılar ne talep ediyor? İzmir – Selanik feribotla bireşti. Ankara gündeminde neler var? ABD’den Türkiye için F-16 kararı. Helikopter içinden görüntü mü var? Karabük’te doğalgaz patlaması. Dilara köç nasıl öldü? Barış görüşmeleri başlayacak mı? Belediye işçilerine silahlı saldırı. Kapıkule ve Hamzabeyli’de tır kuyruğu.

Gün Başlıyor'da Esra Toptaş ve Kadir Kaymakçı sordu, konuğu Habertürk Ankara Temsilcisi Fevzi Çakır gelişmeleri aktardı.