Twitter
Burası Haftasonu - 14 Ağustos 2022 (ABD Başkanı Joe Biden’a destek arttı mı?)
14 Ağustos 2022 Pazar Süre: 03:13:26

Haftasonu deyince akla ne geliyorsa, Burası Haftasonu’nda…

ABD’nin gündeminde hangi konular var? Salman Rüşdi neden hedefteydi? Ünlü yazarın sağlık durumu nasıl, hayati tehlikesi var mı? ABD Başkanı Joe Biden’a destek arttı mı? ABD’de son kamuoyu araştırmalarında hangi detaylar var? Burası Haftasonu’nda Ciner Medya Grubu ABD Temsilcisi Ali Çınar, Oylum Talu’ya değerlendirdi.

Rusya'ya yaptırımlar nasıl enerji krizine dönüştü? Yaptırım mı, enerji kartı mı etkili? Tasarruflar Avrupa'yı kurtarır mı? Enerji krizine yönelik tedbirler halkı nasıl etkiliyor? Avrupa'yı nasıl bir kış bekliyor? Rusya vana kısarak neyi amaçlıyor? Rus gazının alternatifi var mı? Avrupa ülkeleri Rusya'ya bağımlılıktan kurtulabilir mi? Enerji krizinde çözüm Türkiye mi? Avrupa ülkeleri ile Rusya arasında uzlaşı sağlanabilir mi? Emekli Büyükelçi Mithat Rende, Burası Haftasonu’nda anlattı.

Kiracı ile ev sahibi arasındaki davalar nasıl çözülecek? Kira davaları ne kadar arttı? Tahliye için açılan davalar ne kadar sürede sonuçlanıyor? Arabulucu formülünün amacı ne? Ev sahibi ile kiracı uyuşmazlığı davaya gitmeden çözülür mü? Arabulucu formülü çözüm getirir mi? Kirada %25 sınır uygulanıyor mu? Ev sahipleri istedikleri kadar zam yapma hakkına sahip mi? Kirada %25 sınırı uzar mı? Haftasonu sabahlarının vazgeçilmezi Burası Haftasonu'nda Oylum Talu sordu; Gayrimenkul Hukuku Derneği Başkanı Av. Ali Güvenç Kiraz yanıtladı.