Twitter
Burası Haftasonu - 2 Temmuz 2022 (İsveç ve Finlandiya’yı nasıl bir süreç bekliyor?)
02 Temmuz 2022 Cumartesi Süre: 03:29:01

Haftasonu deyince akla ne geliyorsa, Burası Haftasonu’nda…

ABD’de neler konuşuluyor? ABD gündeminde neler var? Burası Haftasonu’nda Ciner Medya Grubu ABD Temsilcisi Ali Çınar, Oylum Talu’ya değerlendiriyor.

İsveç ve Finlandiya’yı nasıl bir süreç bekliyor? Rusya, İsveç ve Finlandiya’nın NATO’ya davetine ne diyor, ilişkilere yansıması nasıl olur? Madrid’deki NATO zirvesi kararları nasıl yorumlanıyor? Dünyaya ne mesaj verildi? Rusya’nın sıradaki hamlesi ne olur? Akademisyen Prof. Dr. Mithat Baydur, Burası Haftasonu’nda anlatıyor.

SİHA ve İHA sahada ne sağlıyor? Rusya ve Ukrayna arasındaki savaşta ne sağladı? En çok hangi ülkeler talep ediyor, neden istiyorlar? Talebin nedeni ne, sahada nasıl bir kolaylık sağlıyorlar? Ülkeler savunmaya ne kadar harcıyor? F-16 ve F-35’in özellikleri ne? Milli savunma sanayinin önemi ne? S-400 savunma sisteminin özelliği ne? Haftasonu sabahlarının vazgeçilmezi Burası Haftasonu'nda Oylum Talu soruyor; Emekli Hava Pilot - Tümgeneral Beyazıt Karataş yanıtlıyor.

Konut fiyatları ve satışı ne durumda? BDDK düzenlemesi satışları ve fiyatları nasıl etkiler? Ev fiyatlarındaki artışın nedeni ne? Kira sınırlaması ne kadar işe yaradı? Tahliye davaları arttı mı? Kiracıların hakları ne, %25 sınırı işe yaradı mı? Konut fiyatlarında düşüş olur mu? Burası Haftasonu'nda Oylum Talu soruyor; Gayrimenkul Uzmanı Rodi Kayım değerlendiriyor.