Twitter
Burası Haftasonu - 25 Haziran 2022 (İlk milli makineli tüfek Songar nasıl üretildi?)
25 Haziran 2022 Cumartesi Süre: 03:24:37

Haftasonu deyince akla ne geliyorsa, Burası Haftasonu’nda…

ABD’de neler konuşuluyor? ABD gündeminde neler var? Joe Biden petrol fiyatını düşürebilir mi? Vergi muafiyeti benzin fiyatlarını düşürmeyi sağlar mı? Ankara’nın diplomasi çabaları ABD’de nasıl yankılanıyor? Burası Haftasonu’nda Ciner Medya Grubu ABD Temsilcisi Ali Çınar, Oylum Talu’ya değerlendiriyor.

Türkiye savunma sanayiinde nerede? İHA, SİHA ve Akıncı ile savunma sanayii hangi aşamada? İlk milli makineli tüfek Songar nasıl üretildi, hangi özellikleriyle öne çıkıyor? Savunmada dışa bağımlılık bitti mi? Milli silah Songar’a talep nasıl? Emekli Hava Pilot - Tümgeneral Beyazıt Karataş, Burası Haftasonu’nda anlatıyor.

İsveç ve Finlandiya teröre destek vermekten vazgeçecek mi? Türkiye NATO’ya yeşil ışık yakar mı? İsveç ve Finlandiya’nın NATO üyeliğine onay verilecek mi? NATO Türkiye konusunda samimi mi? ABD Türkiye politikasında tutarlı mı? Joe Biden, Türkiye’nin güvenlik endişelerini anlıyor mu? NATO vetosu nasıl sonuçlanır? Türkiye’nin İsveç ve Finlandiya tavrının etkisi ne olur? İsveç ve Finlandiya ile NATO müzakeresi hangi aşamada? Dünya savaşı riski kalktı mı? Türkiye ve NATO ilişkisi nereye gider? Haftasonu sabahlarının vazgeçilmezi Burası Haftasonu'nda Oylum Talu soruyor; Yeditepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mesut Hakkı Caşın yanıtlıyor.

Balina kusmuğu nedir, neden değerli? Balina kusmuğu nasıl bulundu, hangi alanda kullanılıyor? Karaya vuran yunus için ne yapılır? Balina ve yunus ölümü nasıl önlenir? Balina türlerinin soyu tehlikede mi? Türkiye’de kaç çeşit balina var, nasıl korunuyorlar? Burası Haftasonu'nda Oylum Talu soruyor; Türk Deniz Araştırmaları Vakfı Başkanı Prof. Dr. Bayram Öztürk değerlendiriyor.