Twitter
Burası Haftasonu - 4 Haziran 2022 (ABD ile F-16 sorunu çözülecek mi?)
04 Haziran 2022 Cumartesi Süre: 02:46:17

Haftasonu deyince akla ne geliyorsa, Burası Haftasonu’nda…

ABD’de neler konuşuluyor? ABD ile F-16 sorunu çözülecek mi? ABD’de Joe Biden yönetimi Ankara ile uzlaşmaya ne kadar yakın? Türkiye hangi koşullarda Finlandiya ve İsveç’in NATO’ya girmelerine onay verir? Johnny Depp-Amber Heard davası ABD’de nasıl yankılandı? Burası Haftasonu’nda Ciner Medya Grubu ABD Temsilcisi Ali Çınar, Oylum Talu’ya değerlendiriyor.

Çok namlulu füze sistemi savaşın kaderini değiştirir mi? ABD füzeleri Rusya için tehdit mi? ABD’nin Ukrayna’ya vereceği füzeler savaşı nasıl etkiler? Rusya hava sahası savunmasız mı? ABD’nin Ukrayna’ya vereceği füzeler savaşı nasıl etkiler? ABD’den Rusya’ya yeni “gözdağı” mı? ABD füzeleri Rusya’yı vuracak mı? ABD neden Yunanistan’da üs kuruyor? Türkiye-Yunanistan ilişkileri neden kopma noktasına geldi? Yunanistan ile ipler kopuyor mu? ABD ile F-16 sorunu çözülecek mi? ABD’de Joe Biden yönetimi Ankara ile uzlaşmaya ne kadar yakın? Türkiye hangi koşullarda Finlandiya ve İsveç’in NATO’ya girmelerine onay verir? Suriye’ye operasyon yakın mı? Türkiye sınır ötesinde nasıl bir operasyona hazırlanıyor? ABD Suriye’ye operasyona neden karşı? Okan Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Poyraz Gürson, Burası Haftasonu’nda anlatıyor.

İstanbul’un yer altı bize bilinen tarihi dışında neler söylüyor? “Saklı İstanbul” nasıl çekildi? Haftasonu sabahlarının vazgeçilmezi Burası Haftasonu'nda Oylum Talu soruyor; Tarihçi-Siyaset Bilimci Cem Akoğul ve Yüksek Mimar-Restorasyon Uzmanı Dr. Olcay Aydemir yanıtlıyor.