Twitter
Burası Haftasonu - 14 Mayıs 2022 (ABD Türkiye’ye F-16 verecek mi?)
14 Mayıs 2022 Cumartesi Süre: 02:58:07

Haftasonu deyince akla ne geliyorsa, Burası Haftasonu’nda…

ABD’de neler konuşuluyor? İsveç ve Finlandiya’nın NATO üyeliğine ABD destek verecek mi? ABD, Türkiye’ye F-16 verecek mi? ABD, F-16 için yeşil ışık yaktı mı? BAE ile ilişkiler nasıl şekillenecek? Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, New York’ta ne yapacak? Burası Haftasonu’nda Ciner Medya Grubu ABD Temsilcisi Ali Çınar, Oylum Talu’ya anlatıyor.

Zerzevan Kalesi'nin önemi ne? Mithras ne demek? Mithrasçıların gökyüzü ile ilişkisi neydi? Mithras Tapınağı neden önemli? Zerzevan Kalesi'ni önemli kılan ne? ABD'nin temeli Zerzevan'da mı atıldı? Araştırmacı Yazar Erhan Altunay, Burası Haftasonu’nda değerlendiriyor.

Mevsim alerjisi nedir? Uykuda öğrenme nasıl oluyor? Uyku ilaçları nasıl kullanılmalı? Uykuya sağlıklı geçiş nasıl olur? Uykusuzluğa karşı ne yapılmalı? Uyku apnesine karşı ne yapılabilir? Horlamanın nedeni ve çözümü ne? Alerji belirtileri neler? Haftasonu sabahlarının vazgeçilmezi Burası Haftasonu'nda Oylum Talu soruyor; Namık Kemal Üniversitesi Başhekimi Doç. Dr. Nejat Altıntaş anlatıyor.