Twitter
Burası Haftasonu - 22 Ocak 2022 (Türk mutfağının vazgeçilmez yemekleri hangileri?)
22 Ocak 2022 Cumartesi Süre: 03:30:01

Haftasonu deyince akla ne geliyorsa, Burası Haftasonu’nda…

Türkiye-Ermenistan ilişkileri nasıl şekillenecek? Normalleşmenin yol haritası ne? Burası Haftasonu’nda Habertürk Dış Politika ve Güvenlik Politikaları Yayın Koordinatörü Çetiner Çetin, Oylum Talu’ya anlatıyor.

Sağlıkta şiddet neden önlenemiyor? Toplumda şiddet nasıl önlenebilir? Şiddeti önlemek için kim, ne yapmalı? Kadına şiddet nasıl önlenecek? Hukukçu Kezban Hatemi, Burası Haftasonu’nda değerlendiriyor.

Güne nasıl başlamak gerek? Zinde kalmak için gün içinde hangi hareketler yapılmalı? Boyun ve sırt ağrılarından kurtulmak için neler yapılmalı? Hangi egzersiz ile zinde kalabiliriz? Uyku düzeni nasıl olmalı? Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Uzmanı Serap Latif Raif, Oylum Talu’ya anlatıyor.

Türk mutfağının en büyük özelliği ne? Türk mutfağı ne kadar tanınıyor? Anadolu’nun temel gıdası ne? Türk mutfağının vazgeçilmez yemekleri hangileri? Türk mutfağının avantajları neler? Fermente mutfağın özelliği ne? Haftasonu sabahlarının vazgeçilmezi Oylum Talu ile Burası Haftasonu’nda Yazar Dr. Gönül Paksoy ve Şef Ali Ronay değerlendiriyor.