Twitter
Burası Haftasonu - 16 Ocak 2022 (Etiket fiyatları neden düşmüyor?)
16 Ocak 2022 Pazar Süre: 03:34:18

Haftasonu deyince akla ne geliyorsa, Burası Haftasonu’nda…

ABD’de neler konuşuluyor? Burası Haftasonu’nda Dış Politika Uzmanı Ali Çınar, Oylum Talu’ya anlatıyor.

Kalp nakli neden domuzdan yapıldı? Kalp bağışı neden az yapılıyor? Hatırlatma dozu ne kadar önemli? Koronavirüs kalbe nasıl etki ediyor? Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Bingür Sönmez, Burası Haftasonu’nda değerlendiriyor.

Etiket fiyatları neden düşmüyor? Gıdada KDV oranı düşer mi? Gıda fiyatları nasıl düşer? Stokçulukla nasıl mücadele edilecek? Perakende yasası ne getirecek? TESK Başkanı Bendevi Palandöken, Oylum Talu’ya anlatıyor.

Yüz okuma nasıl yapılıyor? İnsanların yüzü ne anlatır? Bir insanın yüzüne bakarak hangi bilgilere ulaşılabilir? Yüzün kodları nasıl okunur? Yüzden karakter analizi yapılır mı? Hangi yüz şekli ne anlatır? Güven ve şiddet yüze yansır mı? Yüz bize hangi tüyoları verir? Haftasonu sabahlarının vazgeçilmezi Oylum Talu ile Burası Haftasonu’nda Antalya Bilim Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Murat Kaplan değerlendiriyor.

Magazin dünyasında neler konuşuluyor? Sahne kıyafeti ön planda olmalı mı? Magazin gündemini kim belirliyor? Habertürk Yazarı Esin Övet, Oylum Talu’ya anlatıyor.