Twitter
Burası Haftasonu - 12 Aralık 2021 (Robot teknolojisi nereye gidiyor?)
12 Aralık 2021 Pazar Süre: 03:34:01

Haftasonu deyince akla ne geliyorsa, Burası Haftasonu’nda…

ABD’de neler konuşuluyor? “Demokrasi Zirvesi” nasıl yankılandı? Türkiye’nin davet edilmediği zirve nasıl tepkiler aldı? Küresel ekonomiler ve varlık fiyatları enflasyondan nasıl etkilenecek? Habertürk Yazarı Oray Eğin, Burası Haftasonu’nda değerlendiriyor.

Robot teknolojisi nereye gidiyor? Robot teknolojisinde neredeyiz? Robotlar kanser ve yaşlanmayı ortadan kaldırır mı? Robotlar insanları yalnızlaştırır mı? Robotlar psikolojiyi nasıl etkiler? Fütüristler Derneği Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Murat Şahin, Oylum Talu’ya anlatıyor.

Kahinler ve kehanetleri… Kehanet mi, öngörü mü? Kahinlik yöntemleri var mı? En ünlü kahinler kimler? Kahinler tarihi yönlendirmiş midir? Kahinlik doğuştan mı geliyor? Kahinlik tarihi ne kadar eski? Osmanlı’da kahinler var mıydı? Gelecek kehanetleri neler? Uzaylılara dair kehanetler var mı? Günümüz kehanetleri neler? Haftasonu sabahlarının vazgeçilmezi Oylum Talu ile Burası Haftasonu’nda Araştırmacı Yazar Erhan Altunay değerlendiriyor.

Vücut direnci nasıl artırılır? Pandemide hangi besinler tüketilmeli? Doğru beslenme nasıl olmalı? Tarım ürünleri ne kadar sağlıklı? Genetiği değiştirilen ürünler sağlığı nasıl etkiler? Yediğimiz besinler vücudumuzu nasıl etkiliyor? Yediklerimiz ne kadar sağlıklı? Kimya Mühendisi Prof. Dr. İbrahim Adnan Saraçoğlu, Burası Haftasonu’nda Oylum Talu’ya anlatıyor.