Twitter
Burası Haftasonu - 14 Kasım 2021 (Avatar 2045 Ölümsüzlük Projesi ne amaçlıyor?)
14 Kasım 2021 Pazar Süre: 03:34:11

Haftasonu deyince akla ne geliyorsa, Burası Haftasonu’nda…

ABD’de neler konuşuluyor? Elon Musk, Tesla hisselerini neden sattı? Habertürk Yazarı Oray Eğin, Burası Haftasonu’nda değerlendiriyor.

Avatar 2045 Ölümsüzlük Projesi ne amaçlıyor? Beyin ne zaman bilgi depoluyor? Uykunun hafızaya etkisi ne? Beynimiz bilgiyi nasıl işliyor? Zihin bedenden soyutlanabilir mi? Hologram bedenler mi geliyor? Zihin transferi mümkün mü? Avatar projesinin amacı ne? 2011 yılında başlayan proje ile ölümsüzlük mümkün olur mu? Ölümsüzlüğün sırrı zihinde mi? Yapay bedenlere zihin transferi ölümsüzlüğü sağlar mı? Bilinç transferi ne demek? Beden değiştirmek ve bilinç transferi yapmak mümkün mü? Zihin ve beden nasıl etkileniyor? Elektronik eşyalar sağlıklı şekilde nasıl kullanılır? Radyasyon beyni nasıl etkiliyor? Sağlıklı bir zihin için ne yapılmalı? Beslenmenin zihne etkileri neler? Sağlıklı bir zihin için hangi besinler tüketilmeli? Hangi besinler zihni geliştirir? Beyin Sağlığı Derneği Başkanı Prof. Dr. Derya Uludüz, Oylum Talu’ya anlatıyor.

Ezoterik astroloji nedir? Astrolojinin kökeninde ezoterizmden nasıl faydalanılıyor? Eski medeniyetler astrolojiyi nasıl kullanırdı? Medusa tutulması ne demek? 3 saat sürecek tutulmadan kimler, nasıl etkilenecek? 2022’de bizleri ne bekliyor? Haftasonu sabahlarının vazgeçilmezi Oylum Talu ile Burası Haftasonu’nda Karmik ve Ezoterik Astrolog Oğuzhan Ceyhan değerlendiriyor.

Tarım ve hayvancılığı nasıl seçtiler? Tarım ve hayvancılıkta kadın olmanın zorlukları neler? Organ bağışı yeterli seviyede mi? Teknoloji sağlığı nasıl etkiledi? Robotik ve laporoskopik cerrahi nerelerde kullanılıyor? Genel Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Hasan Taşçı ve Ses Sanatçısı Dr. Aylin Şengün Taşçı, Burası Haftasonu’nda anlatıyor.