Twitter
Burası Haftasonu - 10 Temmuz 2021 (mRNA aşıları kanseri durdurabilir mi?)
10 Temmuz 2021 Cumartesi Süre: 03:32:38

Haftasonu deyince akla ne geliyorsa, Burası Haftasonu’nda…

Hesaplar niçin dövizle ödeniyor? Turizmde neden euro ve dolarla satış yapılıyor? Fiyatlar TL ile yazılınca daha mı yüksek görülüyor? Ucuz tatil hayal mi? Habertürk Yazarı Esin Övet, Burası Haftasonu’nda aktarıyor.

Ayasofya neden önemli? Ayasofya niçin mimaride tarihi bir dönüm noktası olarak görülüyor? Ayasofya diğer dinler açısından ne ifade ediyor? Sanat Tarihçisi Hayri Fehmi Yılmaz, Oylum Talu’ya anlatıyor.

Yeni ay dünyayı nasıl etkileyecek? Wasat sabit yıldızı nedir? Burçları ve hayatımızı nasıl etkiliyor? Yeni ay sürecinde neler olacak? Nelere dikkat etmek, nelerden kaçınmak gerekiyor? Wasat sabit yıldızı ne kadar etkili? Yeni ay hayatımıza neler getirecek? Pandemi 2022’de bitecek mi? Bu yılın ikinci yarısı nasıl geçecek? Burçlar bu süreci nasıl geçirecek? Gökyüzü neler söylüyor? Haftasonu sabahlarının vazgeçilmezi Oylum Talu ile Burası Haftasonu’nda Astrolog Dinçer Güner değerlendiriyor.

mRNA kanseri de durdurabilir mi? mRNA aşısı nedir? mRNA aşısı hücrede ne yapıyor? mRNA aşılarının içinde ne var? mRNA aşıları kanseri durdurabilir mi? mRNA tekniği nasıl kullanılıyor? mRNA aşıları hangi hastalıklara karşı kullanılacak? mRNA aşısı bağışıklığı nasıl geliştiriyor? Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı Doç. Dr. Duran Tok, Oylum Talu’ya anlatıyor.

DİĞER KISIMLAR
1. Bölüm
11 Temmuz 2021 , Pazar
Süre: 03:36:02