Twitter
Burası Haftasonu - 4 Nisan 2021 (Biontech mi, Sinovac mı? Kimler hangi aşıyı tercih etmeli?)
04 Nisan 2021 Pazar Süre: 03:36:46

Haftasonu deyince akla ne geliyorsa, Burası Haftasonu’nda…

ABD Kongresi’nde aslında ne oldu? Bir polisin öldüğü saldırının arkasında ne var? Johnson&Johnson aşılarına ne oldu? Soruşturma sonunda bir yaptırım uygulanacak mı? O polis ne ceza alacak? George Floyd davası hangi noktaya geldi? Floyd davasında son durum ne? Davadan çıkacak kararın polis teşkilatına etkisi olur mu? Joe Biden devrimci mi? New Orleans pandemiden nasıl etkilendi? Habertürk Yazarı Oray Eğin, Burası Haftasonu’nda anlatıyor.

Türkiye koronavirüsü nasıl durduracak? Biontech mi, Sinovac mı? Kimler hangi aşıyı tercih etmeli? Aşının tek dozu koronavirüsten ne kadar korur? Aşılama hızımız nasıl? İki doz arasında koronavirüse yakalananlar ne yapmalı? Sprey aşının farkı ne olacak? Mutant virüslere karşı daha mı etkili? Hayvanlar da aşılanmalı mı? Hastanelerde durum ne? Vaka artışı sağlık sistemini zorlar mı? Haftasonu sabahlarının vazgeçilmezi Oylum Talu ile Burası Haftasonu’nda Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Esin Davutoğlu Şenol değerlendiriyor.

Fobi nedir, nasıl başa çıkılır? Fobi ile korku arasındaki fark ne? Fobiler kalıtsal mı? Fobi neden olur? Su korkusu neden olur? Sinir Bilimci Prof. Dr. Sinan Canan, Oylum Talu ile konuşuyor.

Önümüzdeki günler nasıl geçecek? Ne zaman rahatlayacağız? Burçlar hayatımızı nasıl etkiliyor? Burçlar bu hafta için ne söylüyor? Evin enerjisi nasıl değiştirilir? Evin enerjisi nasıl yükselebilir? Vedik Astrolog Şebnem Ekşib, Burası Haftasonu’nda değerlendiriyor.