Twitter
Burası Haftasonu - 13 Mart 2021 (Koronavirüste yeni rakamlar illerin renk haritasını nasıl değiştirecek?)
13 Mart 2021 Cumartesi Süre: 03:34:14

Haftasonu deyince akla ne geliyorsa, Burası Haftasonu’nda…

ABD normalleşebilecek mi? Grammy töreninde neler bekleniyor? Habertürk Yazarı Oray Eğin, Burası Haftasonu’nda anlatıyor.

Koronavirüste yeni rakamlar illerin renk haritasını nasıl değiştirecek? Mutant virüs sayısı neden fazla? Aşı ne kadar koruyucu? Mevcut aşılar mutant virüse karşı ne kadar etkili? Vaka rakamları ne anlatıyor? Koronavirüs hayatımızdan ne zaman çıkacak? Kapalı ortamda bulaş riski artar mı? Yeni kısıtlamalar gerekli mi? Haftasonu sabahlarının vazgeçilmezi Oylum Talu ile Burası Haftasonu’nda Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Prof. Dr. Esin Davutoğlu değerlendiriyor.

Alerjik sorunlar giderek artıyor mu? Alerji en çok kimlerde görülüyor? Alerjinin belirtileri neler? Probiyotikler alerji için önemli mi? En sık karşılaşılan alerjiler neler? Fitoterapi Uzmanı Dr. Ümit Aktaş, Oylum Talu ile konuşuyor.

Nasıl tasarruf edilir? Alışveriş çılgınlığı tasarruf yapmayı unutturdu mu? Tasarruf birikimleri nerelerde yatırıma dönüşmeli? Kazancın ne kadarı yatırıma dönmeli? Çocuklar tasarrufu nasıl öğrenir? Neden tasarruf etmeliyiz? Arsa ve tarlaya yatırım yapılmalı mı? Araba yatırım aracı olur mu? En iyi yatırım aracı ne? Döviz yatırımı yapılmalı mı? Geleceğin yatırım aracı ne? Kripto paralara yatırım yapılmalı mı? Tasarruf ve Yatırım Danışmanı Mert Başaran, Burası Haftasonu’nda değerlendiriyor.