Twitter
Burası Haftasonu - 4 Ekim 2020 (Aşkın, başarının, paranın rengi ne?)
04 Ekim 2020 Pazar Süre: 03:33:18

Haftasonu deyince akla ne geliyorsa Oylum Talu ile Burası Haftasonu’nda…

Hayvanların yaşam hakkı nasıl korunmalı? Can dostlarımızı koruyabiliyor muyuz? Hayvan hakları düzenlemesi nasıl olmalı? Türkiye'de kaç sokak hayvanı var? Sokak hayvanları barınakta nasıl besleniyor? Barınakların mama maliyeti ne kadar? Kışın sokak hayvanları ne olacak? İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Veteriner Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Murat Arslan anlatıyor.

Trump mı Biden mı? ABD'de başkanlık seçimleri ne olacak? Adayların tartışması ne düşündürdü? Başkan adaylarının yaşı çok mu ileri? Biden'ın ömrü ikinci döneme yeter mi? Biden'ı kimler destekliyor? Kamala Harris neden aday olmadı? Biden ABD başkanı olursa ne olur? ABD-Türkiye ilişkileri nasıl etkilenir? Turkish Heritage Organization Ali Çınar değerlendiriyor.

Hayatımızdaki renklerin anlamı ne? Ev dekorasyonunda hangi renk olmalı? Kim için hangi renk en uygun? Kırmızı ile ne mesaj veriliyor? Bir rengi sevmemenin anlamı ne? Sofralarda olmazsa olmaz renk ne? Salgını renklerle yenmek mümkün mü? Tansiyon düşüren renk hangisi? Siyah tercih etmenin nedeni ne? Beyaz tercih etmenin nedeni ne? Renkler olmasa hayat nasıl olurdu? Kıyafetlerde hangi renkler olmalı? Paranın rengi ne? Hangi renk cüzdan almalıyız? Aşkın rengi ne? Başarının rengi ne? Sağlıklı besinler ne renk? Alışverişlerde hangi renk etkili? Hangi renk ne için kullanılır? Kimya Mühendisi/Renk Uzmanı Aydan Öztürkatalay anlatıyor.

Geleceğimiz kurgulanıyor mu? Koronavirüs aslında ne için çıktı? Rothschild ailesinin önemi ne? Dünyayı Rothschildler mi yönetiyor? Şirket sosyalizmi mi geliyor? Rothschildler ne istiyor? Yeni dünya düzeni nasıl kuruluyor? Sanal, kripto para yeni düzen hazırlığı mı? Türkiye'nin yeni dünya düzeninde yeri ne? Doğu Akdeniz'de aslında ne oluyor? Sanal para, salgınlar ve çatışmalar... Yeni dünya düzenini kimler, nasıl kuruyor? Karabağ çatışmasının perde arkasında ne var? Lego din nedir, amacı ne? Sentetik insan nedir? İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Ramazan Kurtoğlu anlatıyor.