Twitter
Açık ve Net - 6 Haziran 2022 (Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın üst üste açıkladığı müjdelerin nedeni ne?)
07 Haziran 2022 Salı Süre: 03:50:44

Ekonomi müjdelerinde gaza mı basıldı? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın üst üste açıkladığı müjdelerin nedeni ne? Ekonomi müjdeleri seçim habercisi mi? Yeni Ekonomi Modeli'nin hedefi ne? 6'lı masa ekonomi müjdelerine nasıl bakıyor? Ek gösterge maaşları nasıl etkiler? Müjdeler halkın cebini rahatlatır mı? Vatandaş ekonomi müjdeleri için ne düşünüyor? Müjdeler halkın yüzünü güldürür mü? Muhalefet ekonomi politikalarını neden eleştiriyor? 6'lı masanın ekonomi programı ne? Dış politikanın ekonomiye etkisi ne? Ekonomideki sorunların gerçek kaynağı ne?

Sandıklara "Kamera" koyulabilir mi? 6'lı masanın seçim güvenliğinde yol haritası ne? "Parmak boyası" yerine "Kamera" mı? Seçim güvenliği için yapılan öneriler karşılık bulur mu? Muhalefet sandığı nasıl koruyacak? Muhalefet seçim güvenliği için hangi tedbirleri alıyor?

6'lı masa seçim sonrası için hangi planları yapıyor? 6'lı masada Bakanlık paylaşımı mı? Görevlerini devredecek aday kim olacak?

Açık ve Net'te Kübra Par sordu... Konukları: Gazeteci Gürkan Zengin, Hukukçu Serkan Toper, Sözcü Gazetesi Yazarı Deniz Zeyrek, Akademisyen ve Yazar Prof. Dr. Yaşar Hacısalihoğlu, Dragoman Strateji Başkanı Onur Erim ve CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin yanıtladı.

DİĞER KISIMLAR
2. Bölüm
06 Haziran 2022 , Pazartesi
Süre: 03:34:52