Twitter
Açık ve Net - 21 Kasım 2021 (Muhalefetin erken seçim çağrısı sonuç verir mi?)
22 Kasım 2021 Pazartesi Süre: 02:44:04

Lütfi Elvan neden alkışlamadı? Faiz konusunda Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan farklı mı düşünüyor? Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Nas” açıklamasının anlamı ne? Cumhurbaşkanı Erdoğan nasıl bir ekonomi mesajı verdi? Durmuş Yılmaz’ın paylaşımlarının anlamı ne? Merkez Bankası eski Başkanı Durmuş Yılmaz "Resmi Gazete" tweet'ini neden attı?

Ankara’daki hareketliliğin sebebi ne? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Devlet Bahçeli; Kemal Kılıçdaroğlu ile Meral Akşener ne görüştü? Erken seçim söylemleri doğru mu? Muhalefetin erken seçim çağrısı sonuç verir mi? Temel Karamollaoğlu kapıyı kapattı mı? 50+1 tartışmalarında son durum ne?

 

Faiz konusunda görüş farkı mı var? Lütfi Elvan faiz konusunda Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan farklı mı düşünüyor? Açık ve Net'te Gazeteci-Yazar Faruk Aksoy, Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan'ın çok konuşulan o görüntülerini yorumladı.

 

Merkez Bankası Eski Başkanı Durmuş Yılmaz "Resmi Gazete" tweet'ini neden attı? Açık ve Net'te Habertürk TV Yorumcusu Nasuhi Güngör: "Sonuçlarından bağımsız olarak; tahmini doğru çıksa da çıkmasa da, yaptığı şey çok yanlış"

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Nas ortada, sana ne oluyor?" demişti... Cumhurbaşkanı Erdoğan ekonomide hangi mesajı verdi? Açık ve Net'te Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Av. Bülent Kaya, Erdoğan'ın faiz açıklamasını değerlendirdi.

 

Erken seçim söylemleri doğru mu? Muhalefetin erken seçim çağrıları sonuç verir mi? Açık ve Net'te Yazar Elfin Tataroğlu yorumladı.

 

Açık ve Net’te Kübra Par soruyor… konukları; Gazeteci – Yazar Faruk Aksoy, Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Av. Bülent Kaya, Habertürk Yorumcusu Nasuhi Güngör ve Yazar Elfin Tataroğlu yanıtlıyor.

 

DİĞER KISIMLAR
1. Bölüm
24 Kasım 2021 , Çarşamba
Süre: 02:27:25