Twitter
Açık ve Net - 10 Ekim 2021 (Kılıçdaroğlu profil resminde CHP logosunu neden kaldırdı?)
11 Ekim 2021 Pazartesi Süre: 01:22:46

Kılıçdaroğlu'nun yeni profil resmi adaylık mesajı mı? Kılıçdaroğlu'ndan adaylık sinyali mi? Kılıçdaroğlu profil resminde CHP logosunu neden kaldırdı? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ifadesi nasıl yankılandı?

 

Açık ve Net'te Gürsel Tekin: "CHP logosu olmayan profil resmini Kılıçdaroğlu daha önce de koymuştu. Seçim ne kadar geç olursa kriz o kadar derinleşecek. Takvim belli olunca adayımız açıklanacak"

 

Açık ve Net'te Nagehan Alçı: "Adaydan ziyade gelecek 1,5 yılda 'Neler olacak' merak ediyorum. Sayın Kılıçdaroğlu profil resmini değiştirerek 'Ne mesaj veriyor' bunu bilemem. Adaylık için dolaylı yollara ihtiyacı yok"

 

Açık ve Net'te Bahadır Erdem: "Millet İttifakı'nın adayının tamamen partisiz ve tarafsız olması konusunda CHP ile ortak bir tavrımız ve birlikteliğimiz var. Adaylığı için yorum yapmam da doğru değil"

 

Açık ve Net'te Serkan Toper: "Tüm dünyada saygınlığı kabul edilmiş Sayın Erdoğan gerçeği var. Sayın Kılıçdaroğlu güçlü bir aday olmaz. HDP'nin vereceği istikamet noktasında hareket ederseniz mağlup başlarsınız"

 

Açık ve Net'te Prof. Dr. Selami Kuran: "Profil resmini değiştirmesini siyasi mesaj olarak adım adım adaylığa gitmesi diye yorumluyorum. 2-3 yıl önceki siyasi duruşuyla son 5-6 aydaki değerlendirmeleri arasında farklılıklar var"

 

Açık ve Net’te Kübra Par soruyor… konukları; Boğaziçi Üniversitesi. Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Selami Kuran, CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, Habertürk Yazarı Nagehan Alçı, Hukukçu Serkan Toper ve İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Bahadır Erdem yanıtlıyor.

 

DİĞER KISIMLAR
1. Bölüm
13 Ekim 2021 , Çarşamba
Süre: 02:25:26