Twitter
Açık ve Net - 27 Eylül 2021 (Ekonomide yaşanan sorunun kaynağı ne?)
28 Eylül 2021 Salı Süre: 02:39:36

Ekonomi darboğazda mı? Ekonomide yaşanan sorunun kaynağı ne? Fahiş fiyatların sorumlusu kim? Dolar kuru neden yükseliyor? Ekonomi büyüyor mu, buhranda mı?

Akşener "Başbakanlığa adayım" derken neyi kastetti? Akşener ve Kılıçdaroğlu'nun seçim kazanma stratejisi ne? Muhalefet neden "Kazanacağız" dedi? Akşener neden Başbakanlık istiyor? Akşener Başbakan seçilir mi?

 

Açık ve Net'te Dr. Doğu Perinçek: "Dışa açılma adı altında Türkiye ekonomisinin üretim gücünü tasfiye eden sistem yanlıştır ve bitmiştir. Fahiş fiyatlardan marketleri sorumlu tutmak doğru değildir. Üretici ve çiftçi baş tacıdır"

 

Açık ve Net'te Uğur Poyraz: "Bizi ekonomide bu duruma getiren süreci eleştiriyoruz. Millet olarak moralimiz bozuk. 4 milyon işsizimiz var. Çalışanların üçte biri asgari ücretli. Bunların hepsi şu anki sistemin sonucudur"

 

"Sıkıntıları göz ardı edemeyiz, millet olarak paylaşarak aşacağız. Cumhurbaşkanlığı Sistemi'nde Sayın Erdoğan'ın hızlı kararlar alması sayesinde ihracatta da rekorlar kırdık" Açık ve Net'te Ali Ercoşkun, Erdoğan'ın "Moral bozmaya çalışıyorlar" cümlesini yorumladı

 

Açık ve Net'te CHP'li Zeynel Emre: "Sayın Erdoğan talihsiz açıklamalar yaptı. Yurt konusunda sıkıntı yaşayan pırıl pırıl gençleri suçladı. Bunun benzerini market zincirlere de yaptı. Asıl bu sistemin Türkiye'ye vereceği hiçbir şey yok"

 

Açık ve Net'te Nihal Bengisu Karaca: "Zamanında zincir marketler mahalle aralarına kadar pıtrak gibi açılırken iktidar ses çıkarmamıştı. Küçük esnaf bitirildi. Şimdi bu marketleri suçluyorlar. Yaptıkları tutarlı gelmiyor"

 

Açık ve Net’te Kübra Par soruyor... konukları;  CHP PM Üyesi – İstanbul Milletvekili Zeynel Emre, Habertürk Yazarı Nihal Bengisu Karaca, Vatan Partisi Genel Başkanı Dr. Doğu Perinçek, İYİ Parti Genel Sekreteri Av. Uğur Poyraz ve AK Parti 26. Dönem Milletvekili Ali Ercoşkun yanıtlıyor.