Twitter
Açık ve Net - 26 Eylül 2021 (Akşener'in adaylık sözleri nasıl değerlendirilmeli?)
27 Eylül 2021 Pazartesi Süre: 02:18:05

Akşener'in adaylık sözleri nasıl değerlendirilmeli? Akşener adaylık iddiasından neden vazgeçti? Akşener 2023'te neden aday değil? Akşener CHP Lideri'ni mi işaret etti?

Fahiş fiyatın sebebi marketler mi? Zincir market mi, üretim maliyeti mi? Fahiş fiyatların oluşma sebebi ne?

Açık ve Net'te Bülent Tezcan: "Kendisi 'Süreci tıkayan ben olmayacağım' demişti. Aslında açıklamalarıyla şu anki sistemin sıkıntılarına dikkat çekti. Güçlü, demokratik parlamenter sistem vurgusu yaptı"

 

Açık ve Net'te Mücahit Birinci: "Altından daha çok sular akar. Gündemimizde Millet İttifakı'nın adayı yok. Bizi ilgilendiren vatandaşımıza daha iyi hizmet götürmek. Bugün Teknofest ile de gurur duyduk"

 

Açık ve Net'te Bülent Kaya: "Türkiye'nin hem içeride hem dışarıda ağır sorunları var. Cumhurbaşkanı adayı olacak kişi sadece parlamenter sistem vaadiyle milletin karşısına çıkmamalı. Esas gündem ekonomi olmalı"

 

Açık ve Net'te Resul Tosun: "Acaba 'Sayın Akşener seçilemeyeceğini mi anladı?' diye düşünüyorum. 'Sayın Kılıçdaroğlu'na da 'Sen de aday olma, kazanabilecek bir aday üzerinde anlaşalım' mesajı vermiş olabilir"

 

Açık ve Net'te Kemal Öztürk: "Siyaseten bir derinliğinin olmadığını düşünüyorum. Millet İttifakı'nda kafa karışıklığı had safhada. Seçmende 'Birbirleriyle anlaşamıyorlar' algısı yaratır. Bu yanlıştan dönülmeli"

 

Açık ve Net’te Kübra Par soruyor… konukları; Habertürk Yazarı Kemal Öztürk, AK Parti MKYK Üyesi Mücahit Birinci, Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Av. Bülent Kaya, CHP PM Üyesi-Aydın Milletvekili Bülent Tezcan ve AK Parti 22. Dönem Milletvekili Resul Tosun yanıtladı.

DİĞER KISIMLAR
1. Bölüm
29 Eylül 2021 , Çarşamba
Süre: 02:25:36