Twitter
Açık ve Net - 19 Eylül 2021 (Fiyatlardaki yükseliş hangi partiyi, nasıl etkiler?)
20 Eylül 2021 Pazartesi Süre: 02:25:39

AK Parti ile ilgili yapılan anket konuşuldu... AK Parti'li Hamza Dağ'ın sözleri ne anlama geliyor? AK Parti'nin oyları düştü mü, arttı mı? Fahiş fiyatlar siyasete nasıl yansır? Fiyatlardaki yükseliş hangi partiyi, nasıl etkiler? Fahiş fiyatlar nasıl oluştu? Fahiş fiyatları kim belirliyor? CHP'li belediyelerin durumu konuşuldu... CHP'li belediyeler başarılı mı? CHP'li belediyeler onay mı bekliyor? Cumhurbaşkanı Erdoğan CHP'li belediyeleri neden eleştirdi?

 

"Tüm parti yöneticileri 'Bizim oylarımız düşmedi' der. Fakat iktidara yakın anket şirketleri de düşüşün olduğunu söylüyor. Asıl çözmemiz gereken ekonomik sıkıntılara nasıl derman olacağımızdır" Açık ve Net'te Gürsel Tekin, AK Parti'den anket itirazını yorumladı

 

Açık ve Net'te Mücahit Birinci: "Sürekli sahadayız. Gittiğimiz yerlerde esnafla çiftçiyle konuşuyoruz. Kovid kaynaklı bir can sıkkınlığı var ama temaslardan şunu gördük: Oran olarak yüzde 41-42 doğrudur"

 

Açık ve Net'te İYİ Parti'li Yavuz Ağıralioğlu: "AK Parti'nin oyları düşüyor ve onları da biz topluyoruz. İnsanlar artık 'Bizi bu dertlerden kurtarın' diyor. İktidar vadettiği şeyleri yerine getiremiyor"

 

AK Parti oyları düştü mü, arttı mı? Açık ve Net'te Cem Küçük: "AK Parti 2019'a kadar ekonomiyi çok iyi getirdi. Zaten o yüzden hep iktidar oldu. Bence oyları yüzde 36-37 civarı. AK Parti'den kopanlar MHP'ye oy veriyor. Sayın Erdoğan'a ise güven tam"

 

AK Parti oyları düştü mü? Açık ve Net'te Kemal Öztürk: "AK Parti'nin oyları yerel seçimlerden beri düşüyor. Bir memnuniyetsizlik var ama o zaman oylar neden muhalefete akmıyor? Asıl mesele bu. Şikayet edenler umut olarak muhalefet partisinin ismini zikretmiyor"

DİĞER KISIMLAR
1. Bölüm
21 Eylül 2021 , Salı
Süre: 02:30:49