Twitter
Açık ve Net - 12 Temmuz 2021 (TEİAŞ özelleştirilecek mi?)
13 Temmuz 2021 Salı Süre: 01:44:32

TEİAŞ hakkındaki iddialara ne diyor? TEİAŞ özelleştirilecek mi? Elektrik ve doğal gaza neden zam yapıldı? Akdeniz'de sondaj hangi aşamada? Gaz rezervleri nasıl çıkarılacak? Karadeniz Gazı vatandaşın cebine ne zaman yansıyacak?

"Türkiye Petrolleri sahada yoğun bir şekilde çalışıyor. Şimdiye kadar toplamda 540 milyar metreküplük rezerv keşfi yaptık. Teorik olarak bulunan rezerv Türkiye'ye 10 yıldan fazla yeter" Açık ve Net'te Fatih Dönmez doğalgaz rezervi keşfini anlattı

Açık ve Net'te Fatih Dönmez: "Gazı üretip sisteme başladığımız andan itibaren vatandaşa yansıyacak. 2023'ten itibaren etkilerini görürüz. Sisteme bastığımız gaz oranında ithal gazı azaltacağız"

Açık ve Net'te Fatih Dönmez: "Deniz altında platform kurulacak, robotlar kullanılacak. Normal insanın yapabildiği şeyleri yapıyor. Yerli robotlarımız, yerli firmanın bir çözümü"

Açık ve Net'te Fatih Dönmez: "Akdeniz'de 7-8 sondaj çalışmamız oldu. Oruç Reis, Antalya açıklarında üç boyutlu sismik çalışmalarına devam ediyor. Bazı emarelerle veriler var. Emin olmadan açıklamak istemiyoruz"

Kübra Par moderatörlüğünde, Gazeteciler Muharrem Sarıkaya ve Ali Can Türkoğlu soruyor; Enerji Ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez yanıtlıyor.

DİĞER KISIMLAR
1. Bölüm
14 Temmuz 2021 , Çarşamba
Süre: 00:00