Twitter
Açık ve Net - 7 Temmuz 2021 (Muhalefet ortak adayda birleşir mi?)
08 Temmuz 2021 Perşembe Süre: 01:59:44

Devlet Bahçeli'nin "Kılıçdaroğlu bedel ödesin" sözü ve buna bağlı olarak Kılıçdaroğlu'nun fezlekesi konuşuldu. Kılıçdaroğlu fezlekesinde ne gizli? Kılıçdaroğlu fezlekesi nasıl okunmalı? Muhalefet ortak adayda birleşir mi, çatı aday kim olacak? Muhalefetin adayı Kılıçdaroğlu mu?

Açık ve Net'te Ali Ercoşkun: "Sayın Kılıçdaroğlu algı yönetimi yapıp sanki sadece kendisiyle alakalı fezlekeler düzenlenip iktidar tarafından Meclis'e yollanıyormuş gibi konuşuyor. Halbuki başka fezlekeler de var"

Açık ve Net'te Sanem Oktar: "Çok fazla sayıda fezleke var. Ülkenin gerçek sorunlarını çözemiyorsanız o zaman birtakım suçlamalar yapar ve gündem yaratırsınız. Yargının hali de ortada"

Açık ve Net'te Hasan Öztürk: "AK Parti ve MHP, Cumhur İttifakı'nı oluşturuyor ama iki ayrı partiler. AK Parti'nin Kılıçdaroğlu fezlekesiyle ilgili özellikle bir işlem yapılması konusunda iradesi yoktur"

Açık ve Net'te Zeynel Emre: "Tüm CHP'lilerin isteği Genel Başkanı'nın aday olmasıdır. Bu doğaldır. Fakat Millet İttifakı olarak ortak hareket ediyoruz. Seçim ortamına girilmeden bir şey diyemeyiz"

Açık ve Net’te Kübra Par soruyor konukları, CHP İstanbul Milletvekili Zeynel Emre, AK Parti 26. Dönem Milletvekili Ali Erçoşkun, Yeni Şafak Gazetesi Yazarı Hasan Öztürk, DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sanem Oktar ve Habertürk Yazarı Nihal Bengisu Karaca yanıtlıyor

DİĞER KISIMLAR
1. Bölüm
13 Temmuz 2021 , Salı
Süre: 01:44:32