Twitter
10 Haziran 2018 Pazar

Siyah beyazlı takımda Vagner Love da tamamen gözden düştü. 700 bin Euro'luk alacağı için kulübü icraya veren Brezilyalı forvetin asıl hedefi ortaya çıktı.

Kaleci arayışında olan Beşiktaş, Bursasor'dan Harun Tekin'i transfer etmek için kolları sıvadı... Teknik Direktör Şenol Güneş'in eski öğrencisi olan milli kaleci Harun Tekin'in de siyah beyazlı takıma sıcak baktığı öğrenildi. Sözleşmesinin bitimine bir yıl kalan Fabri ile mukavele uzatmak isteyen Beşiktaşlı yönetim, pazarlıklarda elini güçlü tutmak için Harun Tekin'i de kadrosuna katmak amacında. Beşiktaş yönetimi para ve oyuncu vererek bu transferi bitirmeyi hedefliyor.

LOVE GÖZDEN DÜŞTÜ

Siyah beyazlı takımda Vagner Love da tamamen gözden düştü. 700 bin Euro'luk alacağı için kulübü icraya veren Brezilyalı forvetin asıl hedefi ortaya çıktı. Love'ın bonservisini bedavaya alıp ülkesine dönmek için böyle bir hamle yaptığı öğrenildi. Vagner Love'ın bu haraketi Başkan Fikret Orman'ı çok kızdırdı. Tecrübeli forvetin menajeriyle bir araya gelecek olan yönetim, karşılıklı anlaşarak sözleşmeyi feshetmek istiyor.