Twitter
Türkiye'nin Nabzı - 10 Mart 2021 (İmamoğlu'ndan siyasi hamle mi?)
11 Mart 2021 Perşembe Süre: 01:52:01

Veyis Ateş ile Türkiye'nin Nabzı'nda siyasetin sıcak gündemi tartışılıyor.

CHP Lideri'nin "CHP ve İYİ Parti'nin arasını bozmak istiyorlar" iddiasindan Ekrem İmamoğlu'nun 8 Mart mesajıyla başlayan tartışmaya; Adalet Bakanı Abdulhamit Gül'ün reformlar için "zihniyet değişimi olacak" açıklamasından muhalefetin eleştirilerine kadar...

Türkiye'nin Nabzı'nda Prof. Dr. Ahat Andican: "Millet İttifakı, Cumhur İttifakı'na göre daha esnek. Seçim sırasında bir araya geldiler ama kimliklerini de koruyorlar. Farklı sesler çıkıyor diye her seferinde dağılacaklar demek doğru değil"

Türkiye'nin Nabzı'nda Resul Tosun: "CHP'nin oyu düştükçe İYİ Parti'ye kaydığı, oyunun arttığı görülüyor. Fakat Muharrem İnce parti kurarsa o oyların İYİ Parti'ye değil kendisine gideceği kanaatindeyim"

Türkiye'nin Nabzı'nda Gazeteci Gürkan Hacır: "Yapılan son anketlere göre Cumhur İttifakı'nın oy problemi, muhalefet tarafının ise bir arada olma problemi var. HDP meselesi ise Türk siyasetinin sorunu. Tavırları ne olacak? Çözümden bir yana ışık görmüyorum"

Türkiye'nin Nabzı'nda Gazeteci Cem Küçük: "İmamoğlu rasyonel bir akılla düşündüğümüzde kendi adına doğru bir iş yaptı. CHP'den ve İYİ Parti'den oy alır. Şimdi HDP'nin oyunu da garantiledi"

Türkiye'nin Nabzı'nda Prof. Dr. Ahat Andican: "Bu kadar kamplaşmanın olduğu bir dönemde iyi niyetle bile olsa bu paylaşımın gereksiz olduğunu düşünüyorum. Sayın İmamoğlu'nun geleceğe yönelik bir hesapla bunu yaptığını da zannetmiyorum"

Türkiye'nin Nabzı'nda Cem Küçük: "Sayın Erdoğan, Sayın Akşener'i ve Sayın Yavaş'ı ilk turda yener. Muhalefetin İmamoğlu gibi bir isim bulması gerek. Zaten belediye seçimlerinde Özgür Özel, Muharrem İnce aday olsaydı o oyu alamazlardı"

Veyis Ateş soruyor; İYİ Parti İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Ahat Andican, AK Parti 22. Dönem Milletvekili Resul Tosun, Gazeteciler; Gürkan Hacır ve Cem Küçük yanıtlıyor.