Twitter

Fatih Altaylı

Teke Tek Pazartesi - Salı
Teke Tek - 15 Aralık 2020 (NATO mu, Rusya mı polemiğinin yaptırımlarla ilişkisi ne?)
16 Aralık 2020 Çarşamba Süre: 02:24:50

Fatih Altaylı ile Teke Tek’te ABD’nin yaptırım kararının perde arkası gelişmeleri, Türkiye’nin savunma sanayi hamleleri ve müttefik sorunumuz var mı sorusu tartışılıyor.

 

#TekeTek'te Gülfem Saydan Sanver: "AB, Türkiye ve ABD ilişkilerini gözlemleyecek. Biden ile oluşacak bu yeni süreci izleyecek. AB'den mart ayında yaptırımlar zinciri beklemiyorum"

 

#Teke Tek'te Prof. Dr. Özden Zeynep Oktav: "AB kendi içinde patinaj yapıyor. Dolayısıyla gözlerini ABD'ye çevirdi. Biden seçildikten sonra 'ABD ile beraber hareket edeceğiz' dediler. Almanya asla Türkiye'yi karşısına almak istemeyecektir"

 

#TekeTek'te Yönetim Uzmanı Elfin Tataroğlu: "Bence mesele S-400 değil. Kıbrıs, Ermenistan ve Suriye politikalarından ötürü bu kararı aldılar. AB ile de ortaklaşa hareket ediyorlar"

 

"Siyasetçilerin dünkü ve bugünkü açıklamalarına baktığımızda çok ciddi anlamda sert bir üslubu benimsemediğini düşünüyorum. Artık Avrupa ve ABD'ye sırtımızı dönmemeliyiz ifadeleriyle örtüşüyor, buna dikkat ediliyor"

 

#Teke Tek'te Faruk Acar, yaptırım kararını yorumladı.

 

#Teke Tek'te Prof. Dr. Özden Zeynep Oktav: "AK Parti, Saadet Partisiyle iş birliği yapmak istedi ama olmadı. Her partinin içinde çatışma görüyorum. CHP'nin de kendi içinde revizyona ihtiyacı var. Erken seçim olacağını da düşünmüyorum"

 

Fatih Altaylı soruyor; Araştırma Şirketi Başkanı Faruk Acar, Siyasal İletişim Uzmanı Dr. Gülfem Saydam Sanver, Akademisyen Prof. Dr. Özden Zeynep Oktav ve Yönetim Uzmanı Elfin Tataroğlu Teke Tek’te yanıtlıyor

DİĞER KISIMLAR
2. Bölüm
15 Aralık 2020 , Salı
Süre: 02:02:15