Twitter
Nedir Ne Değildir - 11 Şubat 2021 (Muharrem İnce Habertürk TV'de soruları yanıtladı)
12 Şubat 2021 Cuma Süre: 02:34:06

Muharrem İnce CHP’den istifası sonrası ilk kez Habertürk TV’ye konuk oluyor… istifasının perde arkasını, yeniden Cumhurbaşkanlığı adaylığı ihtimalini, kuracağı partinin hedeflerini ve yol haritasını, ittifak stratejisini Mehmet Akif Ersoy’la Nedir Ne Değildir’de açıklıyor.

 

Nedir Ne Değildir'de Muharrem İnce: Parti içinde demokrasi olsaydı istifa etmezdim. Bu delege sistemiyle olmuyor. 8 yıldır söylüyorum; Genel Başkanı üyeler seçsin, Cumhurbaşkanı adayını partinin üyeleri seçsin dedim, dinletemedim"

 

Nedir Ne Değildir'de Deniz Zeyrek sordu; Muharrem İnce yanıtladı: "Adayken çekilmeyi de düşündüm. Beni mecburiyetten aday yaptılar. Hep 'Ya sabır' dedim. Kampanya döneminde resimlerimi asmadılar. CHP içinde 'Kripto AK Partililer' var. Siyaset yapma şansım yoktu"

 

Nedir NeDeğildir'de Nagehan Alçı sordu; Muharrem İnce yanıtladı: "Millet zor durumdan bizi hala Sayın Erdoğan'ın çıkaracağını düşünüyorsa muhalefet sorunu vardır. Millet inim inim inliyor ve Ana Muhalefet hep 11 milyon oy alıyor. Demek ki yeni heyecan gerek" Nedir Ne

Değildir'de Muharrem İnce: "İsim zikretmeyelim. 83 milyona kapımız açık. Atatürk'le problemi olanlar, doğaya saygısı olmayanlar, kadına şiddeti kınamayanlar, terörü reddedenler, siyaseten rant elde etmek isteyenler ve ayrımcılık yapanlarla işimiz olmaz"

Mehmet Akif Ersoy moderatörlüğünde Gazeteciler Nagehan Alçı, Deniz Zeyrek ve Şaban Sevinç soruyor; Muharrem İnce yanıtlıyor.