Twitter
Nedir Ne Değildir - 24 Aralık 2020 (Devlet Bahçeli'nin, Meral Akşener'e "Evine dön" mesajı)
25 Aralık 2020 Cuma Süre: 03:36:37

Mehmet Akif Ersoy’la Nedir Ne Değildir’de Trump’ın Türkiye yaptırımlarını veto karar, Türkçe ezan polemiği ve AİHM-parti kapatma açıklamaları masaya yatırılıyor.

"İYİ Parti'de Türkiye'nin bekasını düşünenler var. Sayın Akşener'e diyor ki artık bu işin geri dönüşü yok. Tehlikeleri gösteriyorum. 2023'te seçim var. Tercihinizi yapın"

Nedir Ne Değildir'de Prof. Dr. İlyas Topsakal, Bahçeli'nin Akşener'e "Evine dön" çağrısı mesajını yorumladı

Nedir Ne Değildir'de İYİ Parti'li Prof. Dr. Ahat Andican: "Sayın Bahçeli, İYİ Parti ile AK Parti arasında bir yakınlaşma olabileceğini risk olarak gördüğü için bu açıklamayı yapıyor. Fakat merak etmesin, böyle bir niyetimiz yok"

Nedir Ne Değildir'de Dr. Doğu Perinçek: "İç siyaseti etkilemeye yönelik bir çağrıdır. İYİ Parti şu an Amerikan emperyalizminin yanında duran CHP ve HDP ile beraber. Bahçeli, Akşener'in Atlantik cephesini bırakıp evine dönmesini istiyor"

Nedir Ne Değildir'de Doç. Dr. Yunus Emre: "İttifakın çözülebileceği ve bunun başka siyasi birlikteliklere yol açabileceği endişesi olduğu görülüyor. Bu nedenle ön almaya çalışıyorlar"

Nedir Ne Değildir'de Prof. Dr. Mehmet Şahin: "Bence, Bahçeli bunu gerçekten evine dön, yani siyaseti bırak anlamında söylüyor. Bunu MHP'ye dön anlamında okumadım" Mehmet

Akif Ersoy soruyor; Vatan Partisi Genel Başkanı Dr. Doğu Perinçek, İYİ Parti İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Ahat Andican, Siyaset Bilimci Prof. Dr. Mehmet Şahin, Akademisyen Prof. Dr. İlyas Topsakal ve CHP İstanbul Milletvekili-PM Üyesi Doç. Dr. Yunus Emre Nedir Ne Değildir’de yanıtlıyor.

DİĞER KISIMLAR
2. Bölüm
24 Aralık 2020 , Perşembe
Süre: 03:30:53