Twitter
HT 360 Gece - 17 Mart 2021 (Avrupa ve ABD ilişkilerine nasıl bir etkisi olur?)
18 Mart 2021 Perşembe Süre: 01:50:16

Afşin Yurdakul, HT 360 Gece’de Doğu Akdeniz’de yaşanan sıcak gelişmelerle ABD ile ortak eğitim kararını, Mısır ve Birleşik Arap Emirlikleri ile normalleşme işaretlerini, yaklaşan zirve öncesinde Avrupa Birliği’nin Türkiye’ye bakışını konuklarıyla masaya yatırıyor...

HT 360 Gece'de Emekli Koramiral Kadir Sağdıç: "Gergerlioğlu ve HDP'nin kapatılması davasının aynı zamana gelmesi talihsiz oldu. Olumsuz etkilerini göreceğiz. Umarım siyasi partilerimiz makul bir şekilde çözer"

HT 360 Gece'de Eski NATO Büyükelçisi Fatih Ceylan: "HDP ile ilgili yargı sürecinin nasıl seyredeceğini kestirmek zor. Önümüzde AB Zirvesi ve NATO'nun toplantısı var. Bugün yaşadıklarımızın yansıması olacaktır"

HT 360 Gece'de Dr. Selin Nasi: "Bu gelişmeler toplumsal barışa hizmet etmeyeceği gibi Türkiye'nin uluslararası imajına gölge düşürüyor. Batı zirvede yaptırım uygulamayacak ama ilişkilerinde gerginlik yaratacaktır"

Afşin Yurdakul soruyor,  Emekli Koramiral Kadir Sağdıç, Eski NATO Büyükelçisi Fatih Ceylan, Ankara Politikalar Merkezi Londra Temsilcisi Dr. Selin Nasi cevaplıyor...

DİĞER KISIMLAR
2. Bölüm
16 Mart 2021 , Salı
Süre: 46:01