Twitter
Burası Haftasonu - 3 Nisan 2021 (Covid-19 vakalarındaki artış hastanelere nasıl yansıyor?)
03 Nisan 2021 Cumartesi Süre: 03:35:08

Haftasonu deyince akla ne geliyorsa, Burası Haftasonu’nda…

Sağlık turizminde Türkiye ne kadar tercih ediliyor? En çok hangi ülkelerden talep var? Doktorlar mı, teknoloji mi, fiyatlar mı tercih ediliyor? En çok hangi tedaviler için Türkiye’ye geliyorlar? Saç ekimi ve estetikte niçin Türkiye tercih ediliyor? Pandemi sağlık turizmini etkiledi mi? Dermatolog Dr. Serkan Aygın, Burası Haftasonu’nda anlatıyor.

Yeni ekonomi ne getirip ne götürecek? Büyük kriz müthiş fırsata dönüşebilir mi? Gelecekte ekonomiyi neler bekliyor? Yeni koşullarda kendimizi nasıl koruyacağız? Enflasyonla mücadele nasıl olacak? Bitcoin doların alternatifi mi? Altın ve gümüşte gelecek nasıl? Altına dayalı dijital para nedir? Haftasonu sabahlarının vazgeçilmezi Oylum Talu ile Burası Haftasonu’nda Ekonomi Gazetecisi Erkan Öz değerlendiriyor.

Sultan Süleyman niçin muhteşemdi? Kanuni Sultan Süleyman’ın ölümü niçin saklandı? Tarihçi Doç. Dr. Emrah Safa Gürkan, Oylum Talu ile konuşuyor.

Covid-19 vakalarındaki artış hastanelere nasıl yansıyor? Yoğun bakım servislerinde son durum ne? Türk Yoğun Bakım Derneği Başkanı Prof. Dr. İsmail Cinel, Burası Haftasonu’nda değerlendiriyor.