Twitter
Burası Haftasonu - 28 Şubat 2021 (İlişkilerde bu yıl hangi burçların yüzü gülecek?)
28 Şubat 2021 Pazar Süre: 03:39:34

Haftasonu deyince akla ne geliyorsa, Burası Haftasonu’nda…

Etna Yanardağı’nda neler oluyor? Son dönemde olağanüstü bir hareketlilik mi var? Küresel iklimi ve ekosistemi nasıl etkiliyorlar? İtalya’da aşılama ne durumda? İtalya’da yüz yüze eğitim var mı? Hukuk Danışmanı Özgün Altop, Burası Haftasonu’nda anlatıyor.

Önlemlerin hafiflemesine hazır mıyız? Yüz yüze eğitim takvimi nasıl olmalı? Kafe ve restoranlar açılacak mı? Kalabalık ortamlar koronavirüsün yayılmasına neden olmaz mı? Tedbirlerin gevşetilmesi riskli mi? Tedbirler, hangi illerde, hangi kriterlere göre azalacak? Avrupa tam kapanma uygularken Türkiye’de açılma doğru mu? Kafeler hangi şartlarda açılabilir? Türkiye aşılamanın neresinde? Koronavirüs aşısı çözüm oldu mu? Türkiye’deki genel tabloya etkisi ne oldu, ne bekleniyor? Mart ayında Türkiye’yi ne bekliyor? Varyant yüzünden üçüncü pik yaşanma olasılığı var mı? Normalleşme için doğru zaman mı? Aşı salgını yavaşlattı mı? Kim Sinovac, kim Pfizer aşısı olacak? Haftasonu sabahlarının vazgeçilmezi Oylum Talu ile Burası Haftasonu’nda Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Esin Davutoğlu Şenol değerlendiriyor.

Gezegenler aşk için ne diyor? Gezegenler neler söylüyor? Bu hafta hangi burç için nasıl geçecek? “Asla bir arada olmamalı” denilen burçlar var mı? Aşkta hangi burç, hangi burçlarla daha mutlu olabilir? Hangi burçlar aşkta kazanacak? Aşkı hayatının en üst noktasına koyan burç hangisi? İlişkide “harikalar yaratır” denilen burçlar hangileri? “Önce mantık” diyen burçlar hangileri? İlişkilerde bu yıl hangi burçların yüzü gülecek? Evlilik için en uygun tarihler hangileri? Aşkta hangi burç, hangi burçlarla daha mutlu olabilir?  Vedik Astrolog Şebnem Ekşib, Oylum Talu ile konuşuyor.

Hastalıksız yaşam mümkün mü? Genlerimiz ne anlatıyor? Genetik kodlarımız yaşamımızı nasıl etkiliyor? Genler hangi hastalıkları taşıyor? SMA’nın önüne geçilebilir mi? Gen transferi nedir? Sağlam gen nereden bulunuyor, ne işe yarıyor? Klonlama sağlıkta nasıl kullanılacak? Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Korkut Ulucan, Burası Haftasonu’nda değerlendiriyor.