Twitter
Burası Haftasonu - 16 Ocak 2021 (Nostradamus’un kehaneti, 2021’in felaketi göktaşları mı olacak?)
16 Ocak 2021 Cumartesi Süre: 03:37:24

Haftasonu deyince akla ne geliyorsa, Burası Haftasonu’nda…

FBI silahlı gösteri uyarısı yaptı, ABD’de yine kargaşa çıkar mı? ABD sokakları kaosa mı sürükleniyor? Donald Trump, Beyaz Saray’dan ne zaman ayrılacak? Güvenlik güçleri göstericilerle işbirliği mi yaptı? Habertürk Yazarı Oray Eğin, Burası Haftasonu’nda anlatıyor.

Uzaylıların ilk izleri mi? Uzaylılar dünyaya yaklaşıyor mu? Dünya dışı yaşam var mı? 2021’in ilk felaketi mi olacak? Nostradamus’un kehaneti mi çıkıyor? Bu yıl dünyaya göktaşları mı çarpacak? Başka evrenler de mi var? NASA niçin Mars’a yöneliyor? Haftasonu sabahlarının vazgeçilmezi Oylum Talu ile Burası Haftasonu’nda Astrofizikçi Dr. Umut Yıldız değerlendiriyor.

Koronavirüs beyne nasıl zarar veriyor? Beyin sisi nedir? Koronavirüs beyinde nasıl bir etki bırakıyor? Beyin sisi kimlerde görülür? Beynimizi nasıl koruyabiliriz? Koronavirüs hafızayı da etkiliyor mu? Hastalık beyinde kalıcı hasar bırakıyor mu? Kovid-19 beyin sisine nasıl yol açıyor? Niçin unutuyoruz? Demans ve Alzheimer için risk faktörleri neler? BEYİNDER Beyin Sağlığı Derneği Başkanı Prof. Dr. Derya Uludüz, Oylum Talu ile konuşuyor.

Kur’an-ı Kerim’de 360 kez “gün” kelimesi geçmesi ne anlam ifade ediyor? Kelime tekrar sayıları neler anlatıyor? Yıldız Teknik Üniversitesi Felsefe Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Caner Taslaman, Burası Haftasonu’nda Oylum Talu’ya değerlendiriyor.