Twitter
Burası Haftasonu - 29 Kasım 2020 (Hazırlanan 4 aşıdan hangisi ne kadar etkili, fiyatı ne kadar?)
29 Kasım 2020 Pazar Süre: 03:35:26

Haftasonu deyince akla ne geliyorsa, Burası Haftasonu’nda…

Koronavirüs aşısı dünyaya yetecek mi? Çin aşısının Faz 3 çalışması ne zaman tamamlanacak? Aşı ne kadar etkili olacak? Yerli aşıda son durum ne? Hangi aşı ne kadar etkili, fiyatı ne kadar? Hazırlanan 4 aşıdan hangisi tercih edilecek? -70 derecede saklanması gereken aşı nasıl korunacak? Hangi aşı, hangi oranda koruma sağlıyor? Haftasonu sabahlarının vazgeçilmezi Oylum Talu ile Burası Haftasonu’nda Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Mustafa Hasöksüz değerlendiriyor.

Test sonucu beklenirken ne yapılmalı? Kişi kendisine nasıl yardımcı olur? Koronavirüs tedavisinde uyku ve beslenmenin önemi ne? Beslenmede renklerin önemi ne? Koronavirüse karşı uykunun önemi ne? Koronavirüs kalpte iz bırakıyor mu? Koronavirüs kalp krizini tetikler mi? Koronavirüs günlerinde kalp sağlığı nasıl korunur? Kardiyoloji Uzmanı - Fonksiyonel Tıp Uygulayıcısı Prof. Dr. Zeynep Tartan, Oylum Talu’ya anlatıyor.

İnsan nedir? İnsan tatmin olmayan bir canlı mı? Yaşam nedir? Başarılı olanların farkı ne? Kimler başarılı oluyor? Hayal kurmak hayatı güzelleştirir mi? Beyin nasıl çalışıyor? Zihinsel masaj nasıl yapılır? İnsanın fabrika ayarları nedir? Sinir Bilim Uzmanı / Yazar Prof. Dr. Sinan Canan, Burası Haftasonu’nda değerlendiriyor.