Twitter
Açık ve Net - 26 Ocak 2021 (Sistem değişikliği olur mu, olmaz mı?)
27 Ocak 2021 Çarşamba Süre: 03:02:27

Kübra Par’la Açık ve Net’te Kılıçdaroğlu’nun “tek adamcağız” yanıtı, Deva Partisi-Saadet Partisi görüşmesi ve ittifaklardaki “sistem” düğümü masaya yatırılıyor

Açık ve Net'te Doç. Dr. Gülay Yedekçi: "Muhafazakar seçmen bize oy veriyor. Artık geniş bir şemsiyeden oy alıyoruz. Fakat muhalefet kendisini yeterince iyi anlatıp oyunu artıramıyor. Daha net olmalıyız. AK Parti ise algıyı çok iyi yönetiyor"

"Sayın Cumhurbaşkanı durduk yere bunları söylemedi. Kılıçdaroğlu'nun kişiliğiyle örtüştüremediğim çıkışları oldu. Mesela 'Sözde' polemiği gibi... Bu tartışma bunun üzerine geldi. Sebepsiz demek doğru değil"

Açık ve Net'te İYİ Parti'li Bahadır Erdem: "CHP ile akılcı bir işbirliğimiz var. Bunu milletin ihtiyaçlarına göre belirledik. Saadet'in katılması da bunun sonucu... Yeni kurulan partilerin de bize katılacağını düşünüyorum"

"Muhafazakarların CHP'ye oy vereceğini düşünmüyorum. Geçmişe bakınca; Kılıçdaroğlu'nun AK Parti'ye oy veren tüm toplumsal sınıflara, öğretmenlere kızdığını görüyoruz. Nasıl oy ister?"

Açık ve Net'te Gazeteci Nagehan Alçı: "AK Parti'ye oy verenler arasında eleştiren ciddi bir seçmen kitlesi var. Fakat değişiklik olduğunda daha kötü olur diye düşünüyorlar. Mevcutlar arasında yine en iyisi Sayın Erdoğan diyorlar"

Açık ve Net'te Araştırmacı Hilmi Daşdemir: "Yaptığımız araştırmalarda seçim olsa Cumhur İttifakı'nın oyu yüzde 51-52 arası gözüküyor. Halk en büyük sorun olarak önce ekonomiyi sonra salgını görüyor. Sorunları da yine AK Parti'nin çözeceğine inanıyor"

Kübra Par soruyor; İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Bahadır Erdem, CHP 26. Dönem Milletvekili Doç. Dr. Gülay Yedekci, Kamuoyu Araştırmacısı Hilmi Daşdemir, Gazeteci Nagehan Alçı Açık ve Net’te yanıtlıyor.

DİĞER KISIMLAR
2. Bölüm
26 Ocak 2021 , Salı
Süre: 03:01:10